Wil jij jouw nieuwe badkamer inrichten? Of is je oude badkamer aan vervanging toe? Er zijn verschillende merken waarmee je jouw badkamer een complete make-over kunt geven. Maar wanneer je op zoek bent naar de beste sanitair merken dan kom je al snel uit bij Grohe en Geberit. Deze merken leveren topkwaliteit en behoren al jaren tot de beste badkamer merken. Binnen de sanitair branche zijn deze merken absolute marktleiders op wereldwijd niveau.

Grohe

Grohe is wereldwijd de grootste merkfabrikant van kranen. Deze Duitse onderneming heeft een uitgebreid assortiment met producten van topkwaliteit. Grohe kranen zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren: van wastafelkranen tot keukenkranen en regendouches. Een strak design of een sierlijke uitstraling? Bij Grohe vind je het allemaal. Bovendien kun je kiezen uit verschillende kleuren: chroom, zwart, goud of rosé-goud. Je creëert eenvoudig je eigen, gepersonaliseerde badkamer. 

Grohe levert niet alleen kranen, maar ook wastafels, douche wc’s en hangende toiletten. Grohe biedt diverse oplossingen voor de inrichting van jouw droombadkamer. Het merk staat bekend om haar kwaliteit, bijzondere technologieën, het prachtige design en duurzaamheid. Je haalt topkwaliteit producten in huis die bovendien jarenlang meegaan. De producten van Grohe zijn echt een aanwinst voor jouw badkamer of keuken. 

Geberit

Geberit is een Zwitserse onderneming en marktleider in Europa op het gebied van sanitair. Zij leveren onder andere douche wc’s, hangende toiletten, wastafelonderkasten, urinoirs, douchegoten, inbouwreservoirs en bedieningspanelen. Het merk staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding, innovativiteit en uitgebreide productassortiment. Geberit levert producten van een uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs.

De inbouwreservoirs van Geberit zijn de klassieker in de badkamer. Het merk is uitgegroeid tot het topmerk voor toilet spoelsystemen. Een inbouwreservoir zorgt ervoor dat je toilet of badkamer er strak uitziet. Het zorgt ervoor dat de afvoer, het waterreservoir en de leidingen van het toilet netjes achter een muur zijn weggewerkt. Het inbouwreservoir is perfect te combineren met een bedieningspaneel en een hangend toilet. Met de innovatieve sanitair producten van Geberit geniet je jarenlang van jouw badkamer.

Grohe en Geberit producten bestellen

Ben je op zoek naar de mooiste Grohe kraan en het beste Geberit sanitair voor in jouw badkamer of keuken? Je bestelt deze eenvoudig via een webshop van een sanitairwinkel. Heb je nog wat inspiratie nodig? Bezoek dan een showroom met Grohe en Geberit producten. De adviseurs helpen je graag verder met het inrichten van jouw droombadkamer.